Instituut Nouvelle Bissegem

Instituut Nouvelle


Welkom, bij Instituut Nouvelle in Bissegem (Kortrijk).

Dat de passie voor schoonheidszorgen er met de paplepel ingegeven is, mag je bij mij wel heel letterlijk nemen: mama Christel runt namelijk al 32 jaar de nog steeds bloeiende zaak ‘Babor Beauty Spa’ in Wevelgem. Ik koos ervoor om eerst een opleiding Kunst & Architectuur te volgen, maar de interesse voor de beautywereld bleef kriebelen. Na een succesvol geslaagde opleiding in de schoonheidszorgen en medische pedicure ging ik enkele jaren aan de slag bij een gerenommeerd schoonheidssalon om zo de nodige ervaring op te doen. Ondertussen startte ik NOUVELLE op en bouwde ik dit verder uit onder de ervaren vleugels van mama in Wevelgem.

Door mijn oog voor detail, mijn vaste hand en de kunde van het fijn tekenen was het niet onlogisch dat mijn nieuwsgierigheid naar permanente make-up uitgroeide tot een ware passie en al heel snel de core-business werd van NOUVELLE. Ik streef naar perfectie in mijn werk en permanente make-up is een specialisatie die een constante evaluatie en verbetering kent. Het is dus een must én een persoonlijke doelstelling om mijn kennis en kunde blijvend te optimaliseren. Daarom volg ik frequent bijscholingen en trainingen zowel in binnen- als in buitenland.

Vindt u permanente make-up eerder iets voor dare devils en hebt u een voorkeur voor de klassieke behandelingen? Dat Kan! NOUVELLE biedt allerhande schoonheidsbehandelingen aan zoals pedicure, manicure, epilaties, browtreatments, gelish…

Kortom, u kan bij NOUVELLE voor elke behandeling terecht waarbij u even van welverdiende “me-time” kan genieten en als een “NOUVELLE madame’ weer buitenkomt!

Welkom en heel graag tot gauw!
Julie


Ik vertel je graag meer over NOUVELLE!
CONTACT    |    AFSPRAAK MAKEN